Witam! Jakie sa obecnie koszty zrobienia prawka na autobus albo na plus ciezarowe?
Koledzy kurs robie tutaj i tam zdaje egzamin czy tez robie tam kurs(sciema, kurs) w jede dzien z egzaminem.
Szukam przy okazji chetnych do wyjazdu na ukraine ...w grupie razniej:) pozdrawiam
P.S
PANOWIE TRZEBA SIE SPIESZYC Z TYM KURSEM BO POZNIEJ TRZEBA BEDZIE JAKIES TESTY DODATKOWE ZDAWAC ZATRUDNIAJAC SIE...O TO LINK
http://www.motofakty.pl/a..._szkolenia.html
Witam! Ludzie nie wpłacajcie żadnych zaliczek to oszuści, jeden z nich nazywa się daniel knura, wzioł zaliczke i wyłączy telefon, sprawa bedzie zgłoszona na policje.
P.S. Nie ma ktoś jakiś zaufanych ludzi, którzy organizują kursy? Prosze pisać magda_xxx@interia.pl
mam pytanko zdawałem już 3 razy w polsce prawo jazdy czy nie było by problemu gdybym teraz zaczał zdawać na ukrainie czy tez musiał bym przedstawic jakies dokumenty potwierdzające co tylko by chcieli w wydziale komunikacji prosze o pomoc w tej sprawie:
No z tym Danielem Knura to coś jest nie tak przesłałem zaliczkę i teraz dodzwonić się
nie mogę... a ilu dało się tak wciągnąć ?? Czekam jeszcze do 10... a potem to się zobaczy
Wydaje mi się, że te ogłoszenia na forum to taki sam wałek jak z Knura! JA bym radziła zastanowić się na tym! Ograbia was na Ukrainie i co zrobicie? Trzeba miec zaufanych ludzi, a nie jakiś oszustów!
Widzę, że przewijają się przez to forum osoby inteligentne i rzeczowe, zatem mam pytanie.
Czy jak zabrali mi prawo jazdy za jazdę po spożyciu alkoholu i zrobilbym ukraińskie, to czy mogę jeździć po Polsce nie wymieniając dokumentu na polski? ( bo i tak by mi nie wymienili )
mam mozliwosść pomocy w tym temacie,konkretna propozycja,szybki termin realizacji minimalna zaliczka formą zabezpieczenia(że zalatwilem se gdzie indziej)
Czy jest ktos konkretny na tym forum ktom może udzielic rzetelnego info na temat tych kursów na Ukrainie??Ja dzwonilem do kilku osób ,które się ogłaszają ale rozbiezność cenowa np. kategorii B jest od 1500 do 5000 PLN.Hmm...dziwne to jest bo niby warunki takie same...
to wszystko zalezy od ilości pośredników z tego co mi wiadomo to na ukrainie teraz są dlugie terminy,najblizszy dopiero na koniec lipca tak nasi oblegają tamtejsze osrodki szkolenia i dopiero od tego czasu jeszcze miesiac....do upragnionego dokumentu. tymczasem mam dojscie w gruzji max 3 tyg